Concurs de fotografia

concurs nadal

 

BASES DEL CONCURS

Barthomeus organitza un concurs fotogràfic online a través d’Instagram i Twitter en la qual podran participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases.

PERÍODE DEL CONCURS:
1 de desembre 2014 al 10 de gener de 2015, ambdós inclosos.

FUNCIONAMENT:
· La temàtica del concurs és les festes nadalenques. Els usuaris hauran de fer fotografies de tot allò que relacionin amb el vi Barthomeus i les festes de Nadal. Per tant, en la fotografia hi ha d’haver una ampolla de vi Barthomeus en un entorn festiu i/o nadalenc.

· Per concursar els usuaris hauran d’identificar la seva fotografia amb el hashtag #momentsbarthomeus al publicar-la a Instagram o Twitter.

· Només les fotografies que compleixin amb la temàtica del concurs i incloguin el hashtag en la descripció entraran en concurs.

· No s’acceptaran fotografies realitzades fora de les dates establertes.

· Cada participant pot concursar amb tantes fotografies com vulgui.

PREMIS:
· 1r premi: Un cap de setmana per a dues persones a la casa rural de la Masia Bartomeu, visita a les vinyes i un tast dels vins a la masia.

· 2n premi: Visita a les vinyes per dues persones, un tast dels vins a la masia i una caixa de Barthomeus Rosat (Premi Vinari Bronze 2014).

· 3r premi: Visita a les vinyes per dues persones, un tast dels vins a la masia i dues ampolles de Barthomeus Rosat (Premi Vinari Bronze 2014).

GUANYADORS:
· Els guanyadors seran escollits per un jurat format pels propietaris de Barthomeus.

· El dia 19 de gener es faran públics els guanyadors a través de la pàgina de Facebook de Barthomeus i/o per les vies al seu abast que consideri oportunes.

· Els guanyadors s’hauran de posar en contacte amb Barthomeus per rebre els premis enviant un e-mail a info@barthomeus.com, a través de Facebook o trucant al +34 63 68 97 395.

CONDICIONS GENERALS:
· Els guanyadors tenen fins el 30/11/2015 per gaudir del seu premi.

· L’estada a la casa rural no inclou els mesos de juliol i agost.

· En el concurs poden participar tots aquells usuaris de Twitter i Instagram majors de 18 anys.

· Les fotografies que incompleixin les bases establertes, o que fins i tot complint-les puguin vulnerar drets personals, o puguin resultar ofensives o discriminatòries seran desqualificades.

· Els concursants cedeixen els drets d’imatge de les seves fotografies perquè Barthomeus pugui fer-ne l’ús que consideri oportú.

· Cada participant manifesta i es responsabilitza que ostenta els drets d’imatge i propietat intel·lectual sobre tot el material publicat.

Aquesta entrada pertany a la categoria

Deixar un comentari

Current month ye@r day *